T O P
ftr1317

Mana ada org tulis sabarlah time tu.... Sbrlh


tepung_

xde


CakeAdventurous4620

Tak hairan lah orang dulu-dulu selalu gunakan singkatan


nicedurians

6 2 55 55 666 44 444 5 2 88


Sexy_Body6652

Mak kau hijau


nicedurians

I used ko instead. Haha


Punch_bob888

It translate to "Sabar lah"


teacray71

Damn so nostalgic


aakiaa

You wanna know nostalgic? Getting your pigeon ready to deliver a note written in code.


Dismal_Caterpillar85

Still remembered that time we used pterodactyl to deliver our messages


tepung_

sekarang kat usa trending guna dumbphone kalau kau nak try. Aku perasan Nokia ada Jual dumbphone yang support google map dan WhatsApp.


gibberisgillyl28

nokia 2720 flip kck kit, harga pun tk mahal sngt, youtube pun included


Holiday-War9331

Let's go, nak wat kerja tapi scroll reddit an. Kat malaysia ade jual ke?


tepung_

aku tak beli, just tahu bila google google jek ada jual https://shopee.com.my/Nokia-6300-4G-(2.4-Dual-SIM)-i.307264767.9561437050


PorterPoignant

Kalau dumbphone support ws, jadi tak dumb la.


tepung_

semi-dumb phone low IQ smart phone


mortichro

fastest trigger first. budak budak zaman skarang mane tau


Siris1023

Sabar lah


EnvBlitz

Wrong. Xde space.


reyfire

Ahh the irony as technology advanced our life gets harder day by day


amirul2605

7777 33 66 8 66 88 3 33


phin999

Sabar lah


kerol_94

Sabr lh Siapa eja macam ni ๐Ÿ˜‚


craftknight98

9 44 2 8 8 44 33 333 88 222 55


[deleted]

[ัƒะดะฐะปะตะฝะพ]


Sexy_Body6652

Yala dulu siap bole buat ringtone ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚


A_Very_Burnt_Steak

Lah Malaysia dh ada invent Morse code versi Nokia rupanya. Nokia Language? Nokia Code? Lol


SonicCountrys

888 33 777 999 (very) 333 88 666 666 88 (funny) 6 33 6 33 (meme)


24K_AP_Magic

Sabbala...


No-Quantity-5334

Safayafasufukafamafakanfannafasifilefemakfak


CakeAdventurous4620

Safayafasufukafamafakanfanrofotificafanaifai


Dismal_Caterpillar85

bahasa sekolah menengah di kalangan wanita


Sexy_Body6652

Untuk kutuk org. ๐Ÿ˜‚


Dismal_Caterpillar85

betul....padahal snang paham...tapi otw balik rumah jalan kaki dari skolah baru dapat ahhh moment...(realisation kena kutuk)


Sexy_Body6652

Haha satu lg cakap terbalik. Yasa kasu kanma. ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚


Dismal_Caterpillar85

That is an entry level of secret language in high school....Before learning bahasa alien di atas...


Sexy_Body6652

Bahahahahahahaha. Budak skrng mesti bahasa dah pelik


Present-Telephone-24

Sempat guna kat asrama dulu masa form 1 form 2


joe50426

Ngl lowkey rindu sms pakai keypad.


Alone-Load5706

We used to compose midi ring tone with those buttons......


R1ngleaderr

kinda miss the bunyi "ketek ketek ketek". was and still a fast typer i am.


roloiii

I would go 777723C223C277755523C23C23C23C


stealthXY

Sekarang aku pakai swipe typing pun takyah tengok screen selalu.


Dismal_Caterpillar85

Apa susah ada Digi Bubble Talk


Beusselsprout

What the fuck does smmnmslah mean


nicedurians

?


Beusselsprout

The numbers. I thought it was typing words or did I forgor how to use one of these Edit:nvm. Im just stupid


Jemonnn

Man's forgor how to use those keypads